Rizin? Mindenki a Jon Jones vs. Brock Lesnar meccset akarja
MMA

Rizin? Mindenki a Jon Jones vs. Brock Lesnar meccset akarja


Igen. Te is. Hidd el!

Dana White-ot a TMZ az egyik legőrültebb párosításról kérdezte, a UFC főnöke pedig simán elképzelhetőnek tartja a meccset a nehézsúlyú Brock Lesnar és a félnehézsúlyú P4P király, Jon Jones között. Hogy ebben a két emberben mi a közös, még úgy is, hogy ennyire különböznek?

Kitalálod?

Segítek: jelenleg még mindketten kispadon ülnek, mindkettejüket eltiltották az MMA-tól, mindkettejüket tiltott szerek használata miatt. Dana szavai következnek erről a lehetetlen párosításról:
“Brock szerződése a nyár végén lejár a WWE-nél. Tudom, hogy szeretne bunyózni, és biztos vagyok benne, hogy megoldjuk. Lesnarnak nagyon sok opciója van, Jon Jones-t nagyon is érdekelné egy meccs ellene, és Lesnart is nagyon érdekli egy meccs Jones ellen. Mókás meccs lenne. És ott van még Francis Ngannou is, akivel Brock szintén jót bunyózna."

A Lesnar vs. Jones szuperbunyó híre tavaly röppent fel, vagyis inkább úgy mondom, hogy Jones röppentette fel, aztán azzal a lendülettel baszta is le a mikrofont a földre:

https://twitter.com/ufc/status/891525688888442881

Ez akkor volt miután megverte Daniel Cormiert, és mielőtt eltiltották állítólagos Turinabol-használat miatt.

A meccshez Lesnarnak adnia kellene egy csomó negatív doppingmintát, Jones-nak pedig minimum egy ground-and-pound-dal le kellene győznie a bíróságot, de sajnos nem áll túl jól a szénája.

Olyan közel van ez a meccs. És olyan messze.

Ha nem jön össze, akkor remélem a Rizinnél a srácok tudják, mi a dolgok. You have one job.

 


Szólj hozzá