Rico Verhoeven vs. Badr Hari: december 10.

Rico Verhoeven vs. Badr Hari: december 10.


A Glory tényleg megcsinálja az utóbbi évek legáhítottabb kick-boxmeccsét.A bizonytalan várakozásnak vége, jöhet a centivágás biztos időszaka: a Glory tényleg összehozza a Rico Verhoeven-Badr Hari leszámolást. A nagy bejelentést maga Hari tette meg vasárnap délután az Instagramján.DECEMBER 10, I WILL REVEAL TO THE WORLD HIS TRUE COLORS. TIME TO SEPARATE THE REAL FROM THE FAKE.


Badr Hari (@badrhariofficial) által közzétett videó,
Az üzenet elég szűkszavú, de sokkal többre most nincs is szükség:

December 10-én felfedem a világ előtt Verhoeven valódi színeit. Ideje elválasztani az igazit az utánzattól.


Szóval év végén végre eljön az elmúlt időszak legáhítottabb kick-box összecsapása. A Telegraph értesülései szerint a mérkőzést egy németországi gálán rendezik meg, és mivel Harinak nincs élő szerződése a Gloryval, ez egy három menetes, nem-címmeccs lesz.

Hari és Verhoeven párbajáról még tavasszal kezdtek el pletykálni. A Glory nehézsúlyú bajnoka akkor egy holland showműsorban nyilvánosan kihívta a sport rosszfiúját, aki ezt Instagramon azonnal el is fogadta. Ennek ellenére az állóharc rajongói csak óvatosan reménykedtek, hiszen Harinak nem csak Glory-szerződése nem volt, de egymást követték az újabb és újabb rendőrségi ügyei is. A múlt havi Glory 31 után aztán a promóció vezérigazgatója, Jon Franklin hivatalosan is megerősítette, hogy elkezdtek tárgyalni a holland-marokkói balhés sztárral, Verhoeven pedig elárulta, hogy "75-80%-ban" már meg is állapodtak a meccsről. A megállapodás tehát most lett 100%-os. Innen már csak az kell, hogy a közismerten ideggyenge Hari ne keveredjen újabb ringen kívüli bunyóba. És akkor megkapjuk "A" kick-boxmeccset.


Szólj hozzá