Restartot kap a The Ultimate Fighter bunyóreality
MMA

Restartot kap a The Ultimate Fighter bunyóreality


A The Ultimate Fighter bunyóreality show-nak óriási szerepe volt a UFC népszerűsítésében. Az első szezon végén Stephan Bonnar csapott össze Forrest Griffin-nel egy instant klasszikus meccsen, jelentősen fellendítve a UFC nézettségét szerte a világon.

A dolog arról szól, hogy összebútoroznak MMA harcosok, két csapatra osztják őket és egy tornán összemérik erejüket két veterán UFC edző iránymutatásával, majd a végén az edzők is összecsapnak egymással. Tehetségkutató show is ez egyben, amiről mi is szoktunk írni beszámolókat epizódról epizódra. Eddig 28 szezont élt meg a sorozat, ami szép szám, de a 28. szezon után 3 éves szünet következett.

Ma jelentették be, hogy visszatérnek a képernyőkre a TUF 29-cel, amelyen Alexander Volkanovski és Brian Ortega lesznek az edzők, ami azt jelenti, hogy majd a szezon végén csapnak össze.

Ezúttal harmat-, valamint középsúlyú bunyósokat válogatnak be.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá