Repülhet a UFC jócsaja, ha nem nyeri meg a meccsét a hétvégén
MMA

Repülhet a UFC jócsaja, ha nem nyeri meg a meccsét a hétvégén


A hétvégén új gálával rukkol elő a UFC, melynek főmeccse a Derrick Lewis vs Curtis Blaydes nehézsúlyú találkozó lesz. Nem csak miattuk lesz érdemes nézni a bunyókat: az ültetőkön kapott helyet például Rachael Ostovich, a UFC (egyik) legszexibb női versenyzője.

A hawaii születésű MMA-s az Ultimate Fighter bunyóreality felfedezettje volt 2017-ben, Fábián Melindát, az egyetlen magyar UFC-versenyzőt győzte le fojtással a show-ban, aztán a negyeddöntőben kikapott Barb Honchak-tól, és még abban az évben kipontozta Karine Gevorgyan-t.

Az összes imént említett név közül már csak Rachael van a UFC-ben, és nem biztos, hogy sokáig. Mérlege nem túl rózsás (4-5), két meccses vereségszériában van, és tudja jól, ha a következő mérkőzését elveszíti, akkor megy a levesbe.Az a Gina Mazany lesz az ellenfele, akinek pont annyi veresége van, mint neki győzelme (6-4).

Az egzotikus szépség elmondta, szeretné folytatni a UFC-ben, és nem szeretné azt mondani, ez a mostani lesz az utolsó meccse, de tudja jól, hogy három egymásutáni vereség gyakran jelent automatikus kivágást a promócióból, főleg, ha ehhez egy negatív (kevesebb nyertes, mint vesztes meccs) mérleg is társul.

Szóval nagy lesz a tét hétvégén.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá