Rendkívüli: Vidákovics Patrik világbajnoki címmeccset kapott muay thai-ban!

Rendkívüli: Vidákovics Patrik világbajnoki címmeccset kapott muay thai-ban!


Vidákovics Patrik muay thai-os büszkeségünk egy bődületesen nagy hírrel kereste meg magazinunkat a mai napon, és a következőt üzente nektek:
"Kedves TOTALDAMAGE olvasók! Utoljára még 2018-ban, Ázsiából írtam a portál oldalára, azóta nagy fordulatot vett a karrierem. Tavaly februárban látogatás céljából hazajöttünk Thaiföldről, azóta itthon is ragadtunk, nem megyünk már vissza. Már több mint egy éve nem volt mérkőzésem a vírusnak köszönhetően. Viszont tavaly aláírtam egy négy meccses szerződést az amerikai Lion Fight Muay-Thai-val, a világ egyik legnagyobb muay-thai szervezetével."A Lion Fight-nál bunyózott régebben többek között Cris Cyborg és John Wayne Parr is.
"A héten jelezte a promoter, hogy a debütáló mérkőzésem július 31-én lenne." – meséli Patrik.

"Azt a megtisztelő ajánlatot kaptam, hogy egyből a jelenlegi világbajnokkal (Enrico Carrara) mérkőzhetek a világbajnoki címért, 79.6 kg-ban, 5 x 3 percben. A szervezet eddig Észak-Amerikában szervezett gálákat, de be szeretnének törni Európába is, így a mérkőzésünk Olaszországban lesz."

Carrara mérlege 57-4-2, és olasz nemzetiségű. Tavaly győzte le Giannis Sofokleus-t, és így lett bajnok. Kemény a srác, de nem verhetetlen, amint azt ez a videó is bizonyítja:


"Sajnos itthon nehezebb lesz a felkészülés, ugyanis utaznom kell többet, hogy a megfelelő sparring partnerekkel tudjak készülni. Pestre, illetve Szerbiába tervezek menni muay-thai klubokhoz készülni." – folytatta Patrik.

A vb-mérkőzésnek pályát adó promóciót a UFC Fight Pass-en is lehet nézni, akinek tehát van ilyenre előfizetése, annak nem lesz nehéz nézni a meccset, amelyhez majd amikor eljön az idő, próbálunk majd linket adni.WAAR, Patrik!!!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá