Rampage: már bánom, hogy elkezdtem az MMA-t
MMA

Rampage: már bánom, hogy elkezdtem az MMA-t


Hoppá.


Quinton „Rampage” Jackson a Sports Center-nek nyilatkozott, amikor a riporter rákérdezett, hogy mi az a dolog, amit a leginkább megbánt, a válasza több volt, mint meglepő.


„Őszintén szólva a legjobban azt bánom, hogy egyáltalán belekezdtem ebbe a sportba.(…) Rengeteg rajongót szereztem, sok pénzt keresetem, de úgy érzem, elveszítettem a családomat. Nem találkozom velük, nem ismerem őket. A szüleim egyre idősebbek és én tőlük távol, Kaliforniában élek. Persze itt van a saját családom, a gyerekek, meg minden, de hiányoznak az unokatesóim, szüleim, testvéreim.(…) Az álmom az volt, hogy bunyós legyek, de most, hogy visszanézek, azt kell, hogy mondjam, jobb lett volna, ha otthon maradok a családommal.”

Megdöbbentő és elgondolkodtató, amit a 38 éves legenda mond. A PRIDE-ban lett szupersztár, majd csatlakozott a UFC-hez, aminek 205 fontos bajnoka is volt. A mai napig a sport egyik legismertebb neve. Ennek köszönhetően kinyílt neki a világ, eljátszotta például B.A. Baracus, aka Rosszfiú szerepét a Szupercsapatban.

Jelenleg egy öt győzelmes szérián van túl, pénteken pedig összecsaphat King Mo-val. Ez lesz a 49. profi mérkőzése.

Mindezek ellenére azt mondja, „más élete” lett volna, ha otthon marad és a családi bizniszben utazik. Mi ez, ha nem elgondolkodtató?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá