Rampage bejelentette, júniusban bokszol Shannon Briggs-szel

Rampage bejelentette, júniusban bokszol Shannon Briggs-szel


Rampage Jackson sportot váltva tér vissza a volt WBO nehézsúlyú bajnok ellen.

A korábbi UFC-bajnokot a 2019-es Fedor Emelianenko ellen elszenvedett vereség óta nem láthattuk akcióban, és mivel a vereséget követően nem fogadta el a Bellator szerződéshosszabbítását, nagyon úgy tűnt, végleg visszavonul az akkor 40 evés harcos.

Azonban 2021-ben Shannon Briggs hirtelen kihívta Rampage Jacksont egy bokszmeccsre. 'The Cannon' sem volt túl aktív az elmúlt időben, utoljára 2016-ban versenyzett, mégis, ők ketten lettek a rövid életű Triller Triad Combat edzői, amelynek volt egy eseménye is az év végén.

A tervek szerint a két korábbi bajnok 2022-ben csapott volna össze egymással, azonban ez az ötlet meghiúsult, és úgy tűnt, hogy a Shannon Briggs és Rampage Jackson közötti bokszmeccsre soha nem kerül sor.

Tavaly év végén azonban mindketten megjelentek a Tyson Fury - Francis Ngannou mérkőzésen Szaúd-Arábiában, és bejelentették, hogy 2024-ben a boksz ringben mérik össze erejüket. A tegnapi napon, Rampage az Instagramon tett közzé egy videóüzenetet, amiben megerősítette, hogy június 1-én fog megmérkőzni Shannon Briggs-el. Bár az egykori bajnok nem árult el többet, úgy tűnik, hogy a mérkőzés végre létrejön. Később maga Briggs is kiadott egy videót, amelyben megerősítette az összecsapást. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Quinton Jackson (@rampage4real) által megosztott bejegyzés

„Végre megkaptam a szerződést, két évig készültem rá. Shannon száját június 1-én, Katarban fogom elkenni” - mondta Rampage Jackson.

Rampage számára jövedelmező lesz a küzdelem, azonban nagy valószínűséggel ezzel végleg véget vetett az MMA karrierjének. A tavalyi évben még tervben volt, hogy a feltörekvő United Fight League-ben fog versenyezni, azonban mérkőzés sosem jelentettek be a részére.

Írta: Almási Csaba

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá