Rafael dos Anjos elájult fogyasztás közben az Alvarez meccs előtt
MMA

Rafael dos Anjos elájult fogyasztás közben az Alvarez meccs előtt


És ez csak most derült ki.
Rafael dos Anjos edzőinek egy hajszál híján le kellett mondaniuk az Alvarez elleni találkozót a UFC Fight Night 90-ben, miután a brazil a fogyasztás során, a forró kádban ülve elvesztette eszméletét. A The MMA Hour-ban elhangzottak szerint RDA majdnem három teljes percig volt kiütve.
"A kádban ájultam el, majdnem három percig nem voltam magamnál. Az edzőim már hívni akarták a 911-et, hogy lemondják a bunyót. Az ágyamon feküdtem, jeget tettek a mellkasomra, ettől felébredtem, de még egy óráig feküdtem.”

A 32 éves brazil végül felépült, tudta hozni a súlyát, és kiállt Eddie-vel, de ez csak arra volt jó, hogy TKO-val elveszítse a meccset és a régóta őrzött könnyűsúlyú világbajnoki öv is ugrott a derekáról. RDA korábban többször mondta, hogy egyre nehezebb a fogyasztás, és most láthatjuk, mennyire. Nem ő az egyetlen, aki elájult, miközben megpróbált megszabadulni a kilóktól: Khabib Nurmagomedov a UFC 209 előtt ájult el, csak neki komoly fájdalmai voltak utána, ezért kórházba vitték, és nem engedték harcolni.
"Nem mondtuk le a meccset, mert nem akartunk csalódást okozni a rajongóknak, és hát egy harcos vagyok. De így utólag már látom, hogy hibáztunk, nem szabadott volna kiállnom így Eddie ellen."

Anjos az elvesztett meccs után még maradt a könnyűsúlyban, de pontozással kikapott következő ellenfelétől, Tony Fergusontól. Ez tette fel az i-re a pontot: a brazil úgy döntött, hogy átnyergel váltósúlyba.RDA következő ellenfele Tarec Saffiedine lesz váltósúlyban, a június 17-i UFC Fight Night 111-ben.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá