'Pumukli' és Boráros Gábor is holnap bunyózik az Oktagon 15-ön
MMA

'Pumukli' és Boráros Gábor is holnap bunyózik az Oktagon 15-ön


Végh "Pumukli" Attila szőkére festett hajjal, jól láthatóan iszonyat bomba formában mérlegelt be ma Karlos "Terminátor" Vémola-val szemben, mintegy felvillanyozva a csarnokot az odavitt energiájával.

A szakállat viselő cseh Vémola (27-5) 11 mérkőzéses nyereségszériában van, 7 idő előtti finissel. A szlovák színekben versenyző Pumukli (32-9-2) mérlege "színesebb" volt ugyan az elmúlt időkben (egy 4 meccses vereségszériája is volt, amit szépített 3 győzelemmel, legutóbb viszont veszített), de ő rendelkezik több tapasztalattal.A félnehézsúlyú csatározás az Oktagon MMA 15 főmeccse lesz, ezen kívül még 10 bunyót rendeznek a szomszédban. A főkártyán szerepel továbbá Boráros "Beast" Gábor (17-6) is, aki nagy önbizalommal kezdhet bele a mérkőzésbe, legutóbb ugyanis győzött TKO-val Jan Janka ellen.

Aki nem ismerné, egy igazi "Terminátorról" van szó, 16 idő előtti finise van a 17 győzelméből, ami egy egészen elképesztő adat. Ellenfele a brazil Kaik Brito (12-2) lesz, aki jóval magasabb nála. Izgi lesz ez is.

Ő is feltűnik a fenti mérlegelős videóban (8:21-től), szintén fel tudta pezsdíteni a közönséget.

A gálát az Csehországi O2 Aréna-ban rendezik, ha minden igaz, 19 órás kezdettel (ezen a linken lehet majd nézni PPV-n).

WAAR, fiúk!


Szólj hozzá