Pörgős volt, de alulmúlta a várakozásokat a Badr Hari vs. Hesdy Gerges meccs

Pörgős volt, de alulmúlta a várakozásokat a Badr Hari vs. Hesdy Gerges meccs


Semmi drámai nem történt.

Badr Hari pénteken nem sokkal 11 óra után visszatért. Legutóbb Rico Verhoevennel (ez még 2016 decemberében volt), a Glory bajnokával bunyózott, ahol úgymond idő előtt kikapott, de valójában egy meccs közbeni sérülés (a karjával volt valami) miatt nem tudta folytatni a meccset. Hesdy Gerges-szel 2010-ben találkoztak, az a meccs is idő előtt ért véget, de ott világraszóló botrány is volt, Hari ugyanis belerúgott a földön lévő Hesdy-be.

Eltelt 8 év, a felek tegnap megint összecsaptak. Indulatmeccset vártunk, ehelyett higgadt, viszonylag barátságos (már ha lehet ilyet mondani egy éles kick-box meccsről) hangulatban teltek a menetek. A srácok pörögtek rendesen, de nem adtak a másiknak megrendítő erejű pofont vagy rúgást, egyik támadás sem ért kiütési pontot, de azért pár tiszta találat is volt. Hari önmagához képes kimért volt, nem cselekedett meggondolatlanul, és nem is pipult be, amikor Hesdy betalált neki.

A meccs végigment, egyhangú pontozással zárult, Hari örülhetett az eredménynek, jogosan.A meccs utáni interjúban Hari mondta, hogy nagyon jól felkészült, kellett neki ez a kis tánc, hogy visszaszokjon, és lerázza magáról a ringrozsdát. Dicsérte kicsit Hesdy-t, mondta, hogy nagyon kemény fickó, nehéz őt kiütni, és nagy szíve van, de az övé nagyobb volt. Aztán – barátságosan, wtf – odaszúrt neki, mondván, hogy ő nagyon jól felkészült, jó volt a súlya is, de Gerges kissé pocakosan jelent meg.

Szóba került a Rico Verhoeven elleni visszavágó is. A ring speaker ki akart csalni Hariból valami "Haris" beszólást, de nem jött össze, Badr nem üzent semmit Riconak, (wtf2):
"Nem üzenek semmit Riconak, legyen az üzenet ez a meccs. Bebizonyítottam, hogy nincs baj a kondimmal."

Ennyi. meg egy bambi. Azért a Rico vs Hari 2 nagyon epic lesz, ez egy remek bemelegítés volt.


Szólj hozzá