Pontozással kapott ki a ‘Háború Hercege’ Volkov-tól
MMA

Pontozással kapott ki a ‘Háború Hercege’ Volkov-tól


Alexander Volkov hazai pályán aratott pontozásos győzelmet az ex-NFL sztár ellen. Szinte színtiszta állóharc küzdelemnek lehettünk tanúi a főmérkőzést megelőzően. Volkov szokásához híven türelmes és taktikus volt, távol maradt Hardy óriási bombáitól.Hardy csapattársa, Junior Dos Santos helyett ugrott be Volkov ellen, miután úgy érezte ennyivel tartozik csapatának és rajongóinak az érvénytelennek nyilvánított októberi meccse után.

A mérkőzés egész másképp is elsülhetett volna, ugyanis Hardy legfőbb fegyvere, a jobb keze megsérült az első menetben amikor egy fejrúgást blokkolt vele.Összességében nem sok vesztenivalója volt a rangsorolásban hetedik orosz ellen, mivel Hardy még csak rajta sincs a top tizenöt kihívó listáján.

A gála főkártyájának további mérkőzésének eredményei:

Danny Roberts vs. Zelim Imadaev

Az egyetlen kiütéssel végződő meccs az egész főkártyán. Danny Roberts-nek egy gyönyörű, szűk balhoroggal sikerült leterítenie ellenfelét a második menet végén.Ed Herman vs. Khadis Ibragimov

Az első perc után nem az volt a néző benyomása, hogy ez a küzdelem pontozással fog véget érni. Mindketten mindent beleadtak gyakorlatilag minden egyes ütésbe.A veterán Herman-nak végül is sikerült hatástalanítania Ibragimov erejét, clinch-ben, főleg jól irányzott térdesekkel és könyökösökkel rendezte át az arcát.

Anthony Rocco Martin vs. Ramazan Emeev

Meglehetősen kiegyenlített küzdelem volt, Emeev több földrevitellel is próbálkozott, de Martin jól olvasta azokat. Néhányszor sikerrel is járt, de minden alkalommal menekülnie kellet a kimura vagy a guillotine elől. Martin az elejétől konzisztensen dolgozott Emeev lábán, ennek eredményeképpen a meccs végére az orosz mintha harmadik vádlit növesztett volna.Végül is Anthony Rocco Martin nyert pontozással.

Shamil Gamzatov vs. Klidson Abreu

Annak ellenére, hogy mindkét harcos elég dekorált földharc eredményeiket tekintve, szinte az egész küzdelem állásban folyt. Gamzatov győzött pontozással.

További finomságok a gáláról:

Hamarosan folytatjuk a főmeccs elemzésével.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá