Polaris 12: kikapott Luke Rockhold

Polaris 12: kikapott Luke Rockhold


Nem sikerült a bravúr Luke Rockholdnak, aki egy grappling mérkőzésen vett részt Polaris grappling promóciónál. Ellenfele egy grappler volt, egy kiváló versenyző, Nick Rodriguez.

A fekete öves BJJ mester azt mondta, egy szinten lesz majd Rodriguez-zel, és nagy jóindulattal mondhatjuk, hogy nem járt messze a valóságtól, ami azért nem semmi. Bár sok akció nem történt, durván egymásnak estek a srácok, és a végén Nick nyert pontozással.

 

A vereség után Borics Ádám csapattársa elnézést kért, amiért nem volt túl sok történés a meccsen, és beismerte, itt nem ő volt a jobb:

“Nem vagyok újonc ebben a sportban, tudom játszani a bikát és a matadort is. Ma nem volt bennem annyi, hogy tudjam tartani az iramot, amit diktált. Le a kalappal előtte, kemény a gyerek. Azt hittem, többet támad majd lábra, azt hittem, tudok újat mutatni neki. Nem gondoltam volna, hogy mindketten állva maradunk és húzzuk-toljuk egymást, több akciót szerettem volna. Megpróbáltam mindent, de a srác megcsinálta a házi feladatát. Jó csapata van, akik tudják, mikor kell támadni és mikor kell védekezni."

Azért látszott rajta, hogy élvezte a kitérőt az MMA után:És el is mondta, hogy jól érezte magát ezen a "bunyón" is, és hozzátette, hogy a UFC-ben nagyon sok a politika, amiről nem is tudnak a rajongók, és örül, hogy itt nincs ilyen.

Luke egy összefejelés során meg is sérült, szüneteltetni kellett a meccset, Luke vazelint kért:A teljes mérkőzés talán legjobb pillanatai ezek voltak:A videókat VPN-nel tudjátok megnézni. Ezt mindenki tegye meg, mert Magyarországról nem elérhetőek a videók. A google majd segít, ha nem tudod, mi az a VPN, de itt egy rövid tanács: egy sima google chrome kiterjesztés, amit installálsz, bekapcsolsz, és már nézhetőek is a videók.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá