Polaris 12: kikapott Luke Rockhold

Polaris 12: kikapott Luke Rockhold


Nem sikerült a bravúr Luke Rockholdnak, aki egy grappling mérkőzésen vett részt Polaris grappling promóciónál. Ellenfele egy grappler volt, egy kiváló versenyző, Nick Rodriguez.

A fekete öves BJJ mester azt mondta, egy szinten lesz majd Rodriguez-zel, és nagy jóindulattal mondhatjuk, hogy nem járt messze a valóságtól, ami azért nem semmi. Bár sok akció nem történt, durván egymásnak estek a srácok, és a végén Nick nyert pontozással.

 

A vereség után Borics Ádám csapattársa elnézést kért, amiért nem volt túl sok történés a meccsen, és beismerte, itt nem ő volt a jobb:

“Nem vagyok újonc ebben a sportban, tudom játszani a bikát és a matadort is. Ma nem volt bennem annyi, hogy tudjam tartani az iramot, amit diktált. Le a kalappal előtte, kemény a gyerek. Azt hittem, többet támad majd lábra, azt hittem, tudok újat mutatni neki. Nem gondoltam volna, hogy mindketten állva maradunk és húzzuk-toljuk egymást, több akciót szerettem volna. Megpróbáltam mindent, de a srác megcsinálta a házi feladatát. Jó csapata van, akik tudják, mikor kell támadni és mikor kell védekezni."

Azért látszott rajta, hogy élvezte a kitérőt az MMA után:És el is mondta, hogy jól érezte magát ezen a "bunyón" is, és hozzátette, hogy a UFC-ben nagyon sok a politika, amiről nem is tudnak a rajongók, és örül, hogy itt nincs ilyen.

Luke egy összefejelés során meg is sérült, szüneteltetni kellett a meccset, Luke vazelint kért:A teljes mérkőzés talán legjobb pillanatai ezek voltak:A videókat VPN-nel tudjátok megnézni. Ezt mindenki tegye meg, mert Magyarországról nem elérhetőek a videók. A google majd segít, ha nem tudod, mi az a VPN, de itt egy rövid tanács: egy sima google chrome kiterjesztés, amit installálsz, bekapcsolsz, és már nézhetőek is a videók.Szólj hozzá