Pletyka: jön a Tony Ferguson vs. Michael Chandler összecsapás
MMA

Pletyka: jön a Tony Ferguson vs. Michael Chandler összecsapás


Szóval az van, hogy Michael Chandler, aki 2010 óta van a Bellatornál, pár hete szabadúszásra váltott. Volt róla szó, hogy a UFC-nél köt ki, de ez mindeddig még nem történt meg.

Most röppent fel a hír Ariel Helwani-tól, az ESPN újságírójától, hogy ez hamarosan megtörténhet, ugyanis lehet, hogy Tony Fergusonnal bunyózhat.

"El Cucuy"-nak Dustin Poirier lett volna az ellenfele, de a Gyémánt nem tudott megegyezni az anyagiakról a céggel, ezért ezt a párosítást elkaszálták.

Még egyszer hangsúlyozzuk, a mostani hír nem hivatalos, tehát nincs se szerződés, se szerződés tervezet, se dátum, se helyszín, se semmi. De lehet, hogy napokon belül ez megváltozik.

Fergusont senkinek sem kel bemutatnunk, de Chandler mérlege 21-5, legutóbb kiütötte Benson Hendersont, Eddie Alvarez csak megosztott pontozással tudta őt legyőzni, eddig összesen 4 embertől kapott ki életében, és számos alkalommal volt könnyűsúlyú bajnok.

Mit szólnál hozzá, ha ez összejönne?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá