Persze, vezesse csak az esti mesét a történelem egyik legrémisztőbb bokszolója!

Persze, vezesse csak az esti mesét a történelem egyik legrémisztőbb bokszolója!


Nikolai Valuev pályát módosít. Borítékolható az orosz gyermekpszichológusok forgalmának robbanásszerű növekedése.A nap abszolút WTF-bokszhíre: Nikolai Valuev lesz az oroszországi tévés esti mese műsorvezetője. Ezt most emésszük meg.

Aki nem vágja, ki Valuev (azt nem is feltételezem, hogy volna olyan, aki ismerte, de már nem emlékszik rá, mert ha őt egyszer láttad, halálodig nem felejted), annak: ő a WBA volt nehézsúlyú bajnoka, pályafutása során olyanokat vert meg, mint John Ruiz (kétszer) és a már rég túlkoros Evander Holyfield.

De nem is ez az érdekes, hanem az, hogy 2 méter 13 centi magas, meccseire 140 kilókkal mérlegelt, testét a talpától a feje búbjáig sűrű szőrzet borítja, az arca pedig olyan, mintha valaki baltával akart volna gránitból gorillafejet faragni, de menet közben sorozatgyilkos szatír sikeredett belőle, az alkotónak a saját műve láttán kifehéredett a haja, örökre elnémult a hangja, megrendült az agyveleje, és azóta is fut, fut megállás nélkül, kifele a világból. Na, hamarosan ő fog az orosz kisgyerekeknek minden nap jó éjszakát kívánni.

A „Spokoynoy nochi, malyshi” azaz Jó éjt, kicsikék című gyerekműsort 1964 óta sugározzák, tehát Valuev is ezen nőtt föl (följebb).
Elképzelni se tudtam volna, amikor gyerek voltam, hogy egy nap majd én leszek a kedvenc kölyök-tévéműsorom házigazdája. Szóval jó éjt, kicsikék!

- így Valuev.

Hogy mindez még rémisztőbb legyen, a hírek szerint a Keleti Vadállat a műsorban bábokkal és rajzfilmfigurákkal együtt altatókat is énekelni fog.

És hogy biztosan teljes képet kapjunk a jelenségről, nézzünk meg pár jelenetet utolsó meccséből, melyen a szintén nem töpszli, 191 centis magasságú David Haye-jel küzdött:Valuev egyébként biztosan nagyon kedves ember, de ha az én gyerekkoromban ő helyettesítette volna a tévémacit, ma egészen más ember lennék, az is fix.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá