Svédasztalos vacsora, MMA meccsek élőben: itt a 4. Cage Fighting Komárno!

Svédasztalos vacsora, MMA meccsek élőben: itt a 4. Cage Fighting Komárno!


Nézz MMA meccseket élőben, svédasztalos vacsora közben!

Már negyedik alkalommal rendezi meg Veselý Tamás és Farkas Péter a nagysikerű Cage Fighting Komárno gálasorozatot, a már jól ismert 10 és 12 eurós belépőjegyekkel és a 45 eurós VIP belépőjeggyel, amely tartalmazza a ketrec körül elhelyezkedö asztaloknál a helyet (minimum 4, max 30 személy), no meg az üdítőt, bort és a páratlan svédasztalos vacsorát! A gálaesten amatőr és profi MMA szabályrendszerben csapnak össze szlovák, magyar és szerb harcosok!

Tamás szavai következnek, elárult nekünk pár fontos infót a redezvényről, és pár érdekes előzményt is:
"Ami kicsi újdonság lesz, az a 2 amatőr ültetőmeccs, ami még a gála 20:00 hivatalos megnyitása előtt zajlik majd azért, hogy a teremben várakozó nézők a kezdésig se unatkozzanak. Ezt követően 8 nagyon ütősnek ígérkezö amatőr mérkőzés lesz látható, amelyben fellép majd a ketrecben a hazai Wolf Fight Club két harcosa is: Nagy Arnold és Nikolas Kedro. Nikolas a keceli Bács team versenyzöjével, Ritter Ádámmal visszavágózik (tavaly Ádám megosztott pontozással gyözött).

A nyolc amatőr mérkőzést követően, és a 15 perc szünet után átadjuk a ketrecet a profi mezőnynek, ahol kiváló harcosok lépnek a ketrecbe, köztük 3 magyar (Balázs Zsolt, Horváth Ádám és Fekete László), és egy szlovákiai magyar (Simon Krisztián) harcossal! A főmérkőzésen a szlovák közönség nagy kedvence, Vojto Barborík méretteti meg magát Fekete Lászlóval!

Közvetlenül előtte Horváth Ádámot először látjuk majd -77kg-ban a kanadai (Tristar gym) edzőtáborozásából hazaérkezö Michal "Saman" Dobias ellen! Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk!"

Az esemény Facebook-oldala ezen a linken elérhető. Itt tudjátok meghívni a haverokat, és be is jelöölhetitek, hogy ott lesztek.

Több infó: +421 917 100 425
cage.komarno@gmail.com


Szólj hozzá