Paulo Costa már most keresi a kifogásokat? A UFC sztárja az USADA-ra panaszkodott

Paulo Costa már most keresi a kifogásokat? A UFC sztárja az USADA-ra panaszkodott


Miután Paulo Costa életében először kikapott a profik között, azzal a kifogással állt elő, hogy "nem akar kifogásokat keresni", de hát másnaposan bunyózott, amit egy üveg bornak köszönhet, amit azért ivott meg, hogy el tudjon aludni.

Most, a Rockhold előtti meccsén arra panaszkodott, hogy az USADA reggel 7-kor, a fogyasztása kellős közepén vett tőle vért, amikor a bunyósok köztudottan  akiszáradás küszöbén vannak.

Miután sikeresen hozta a súlyát, a brazil azt mondta,
"USADA, BASZÓDJ MEG!""The Eraser" később a Twitteren közzétette, hogy egyszer sem bukott még el doppingtesztet, és "bassza meg" a USADA főnöke, hogy az ügynökeit odaküldték hozzá fogyasztás közben vért venni.

Lehet benne valami, de a random doppingteszteknek pont a randomitás a lényegük, hogy a fighterek és a csapatuk ne tudja előre, mikor jönnek az ügynökök. Szóval jogos is, meg nem is.

Ez egész biztosan nem lesz hatással a mérkőzésre, hiszen egy nap alatt azért bőven ki lehet pihenni a vérvétel és a fogyasztás fáradalmait. Mindenesetre a stressz nem tesz jót, és Costát láthatóan felháborította az eset.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá