Paulo Costa kihívta Robert Whittakert
MMA

Paulo Costa kihívta Robert Whittakert


Mivel a hétvégén Robert Whittaker szenzációs bunyóval legyőzte Jared Cannonier-t, az embert, akit a divízió bajnoka, Israel Adesanya a következő ellenfelének jósolt, alaposan belekavart a képbe.

Jelenleg kérdéses, hogy ki lesz Adesanya következő ellenfele. "The Last Stylebender" legutóbb Paulo Costát győzte le, majdnem ugyanolyan simán, mint Whittakert.

Costa most kihívta Whittakert, ami egy nagyon okos húzás volt, hiszen ha nem teszi, a UFC valószínűleg leszervezte volna az Israel vs Whittaker 2-t, így viszont kénytelenek lesznek White-ék megfontolni, hogy előbb egymásnak ugrasszák-e a két contender-t.


"Hé Robert, élvezd ki az év végét, megérdemled. Ha visszatérsz, egy lenyűgöző bunyót tudunk összehozni." – szólt Costa kihívása.

Adesanya egy ideje filózik azon is, hogy felmegy egy súlycsoportot és vív egy superfightot a középsúly bajnokával, Jan Blachowicz-csal, és az ő szempontjából talán ez lenne a legjobb lépés, hiszen mint említettük, se Whittaker, se Costa nem tudta megnehezíteni a dolgát a ketrecben, Cannonier pedig most szenvedett egy megrendítő vereséget Robert-től.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá