Paulo Costa attól fél, hogy megöli Adesanyát az Oktagonban
MMA

Paulo Costa attól fél, hogy megöli Adesanyát az Oktagonban


Miután Israel Adesanya kiütötte Robert Whittaker-t a UFC 243 főmeccsén, kihívta Paulo Costát, az embert, aki vékony gilisztának hívta őt, mondván, hogy nem elég erős ahhoz, hogy egy ütéssel kivégezzen valakit. Erre egyébként fantasztikusan rácáfolt Israel, akinek 18 győzelme van MMA-ban, ebből pedig 14 (T)KO, ami egészen fantasztikus arány.

A brazil Hulk, akit Adesanya cserébe "túlméretesre fújt léggömb állatnak" és "olcsó Ricky Martin utánzatnak" hívott, legutóbb azt nyilatkozta, attól fél, hogy netán megöli a középsúlyú bajnokot a ketrecben:

"Amikor ráteszem a kezeim a fejére és a testére, azt meg fogja érezni. Attól félek, nehogy megöljem a ketrecben. Nem bírná a támadásaimat. Amikor közel kerülök hozzá, ki tudom ütni."

A hétvégi meccsen Whittaker is közel tudott kerülni Adesanyához, erről is megvan a brazilnak a véleménye, meg azt is észrevette, hogy Kelvin Gastelum ért el sikereket ellene

"Szerintem Robert Whittaker nagyon jól kezdett. Közel került Israelhez, jól tette, mert mindenki tudja, hogy Israelt közelről lehet megverni" – mondta ezt Costa úgy, hogy "The Last Stylebender-t" sosem verte még meg senki MMA-ban. "Nem tud mit kezdeni azokkal, akik nyomulnak előre folyamatosan. Mindenki látta, Gastelum mit csinált vele. Ha Gastelumnak akkora ereje lenne, mint nekem, biztos kiütötte volna."

Adesanyá-hoz hasonlóan Costa is veretlen (13-0), legutóbb ő is legyőzte Yoel Romero-t.


Szólj hozzá