Pankcronicles – I. rész

Pankcronicles – I. rész


Az internet bugyrait böngészve az ember egy új dokumentumfilm sorozatba botolhat – mutatok erre egy jó példát.A „Pankronicles” című sorozat nem titkolt célja, hogy megismertesse a rajongókat az MMA történetével. Teszi mindezt szórakoztató formában, rövidke, mindössze 3 perces epizódokon keresztül. Az első rész stílszerűen az első UFC gálával kezdi a történetet. Megismerhetjük belőle a torna résztvevőit és a Gracie/brazil jiu-jitsu valamint a valetudo rövid történetét is.

Engem személy szerint a sorozat legitimitását illetően az győzött meg, amikor elhangzott az, hogy a későbbi tornagyőztes Royce Gracie ugyan kisebb volt bármelyik ellenfelénél, azonban egy harcost leszámítva ő volt az egyetlen, aki úgy vett részt a tornán, hogy már volt tapasztalata a szabályok nélkül rendezett küzdelmek terén.

Nézzétek meg a videót, ha nekem nem hisztek – de ha hisztek, akkor is!Folyt. köv.!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá