Palharesnek nem segített a Mr. Olympia fizikum, elvesztette grappling meccsét
bJJ

Palharesnek nem segített a Mr. Olympia fizikum, elvesztette grappling meccsét


Miután Rousimar "Toquinho" Palhares-t többen is kiütötték a ketrecben, a heel hook-ok királya úgy döntött, visszatér oda, ahonnan jött, vagyis a tatamira. A meccse láthatóan elég durván betömegelt, olyan, volt, mint egy testépítő offszezonban. Vagy mint Super Mario, miután felvett egy gombát a játékban.

A Kasai Pro 3-on 6 kilóval volt nehezebb az ellenfelénél, a BJJ-világbajnok Craig Jones-nál, de még így sem tudta megnyerni a 15 perces jitsus meccset. Olyannyira, hogy azt mondta, ez volt élete legrosszabb meccse. A WSOF egykori váltósúlyú bajnokát le kellett léptetni, mert inaktív volt: állítólag térdre ereszkedett, és nem volt hajlandó betámadni Jones-t a földön.
"Életem egyik legszarabb meccse volt. Utálom, amit csináltam."

Hogy mit csinál, arról szereztem nektek egy klipet:Vagyis amint látható, Craig próbált támadni, de Toquinho ellökte magától.
"A bíró azt mondta, megbüntet, ha nem megyek be Jones guardjába. Szerintem őt is meg kellett volna büntetni, mert csak ott ült, még csak meg sem érintett magától. Ráadásul nekem nem mondták, hogy meg lehet büntetni azt, aki inaktív." – érvelt Palhares.

Sajnos a meccsen nem azt a Palharest láthattuk, akit megismertünk. A rá jellemző agresszivitást kimértség váltotta fel, szerintem elvette az önbizalmát az a sok KO-vereség.

Na, de ez a meccs annyira eseménytelen volt, hogy kénytelen vagyok idelinkelni Rousimar korábbi meccsét:Szólj hozzá