Paige VanZant nagy visszatérésre készül
MMA

Paige VanZant nagy visszatérésre készül


Paige VanZant (8-5) egykor nagy hype vonattal érkezett a UFC-be. A szépséges bunyós három meccset nyert egyhuzamban, és mindenki dicsérte egyrészt a bunyója, másrészt a kinézete miatt. Csak úgy dőltek miatta a szurkolók a képernyőkre.

Azonban ezt az áldásos állapotot hatalmas lejtő követte. Legutóbbi hat meccséből mindössze 2-t tudott megnyerni, és tovább árnyalta a képet, hogy egy évet ki kellett hagynia kartörés miatt.

Nem tett jót neki az sem, hogy miután a fizetésére panaszkodott, elbukta a meccsét pár napja Amanda Ribas ellen, aki lefojtotta őt az első menetben. Sokan azt mondták neki, "irány a Bellator", és  promóció elnöke, Scott Coker is jelezte, hogy komolyan érdeklődik iránta.

De itt álljunk meg egy gondolat erejéig.

Azt sokan elfelejtik, hogy Ribas (8-1) fekete öves brazil jiu jitsu-s, míg PVZ csak lila öves, tehát a meccsen valójában a papírforma győzött(egyébként Paige is panaszkodott arra, hogy miért ilyen kemény ellenfelet adtak neki a visszatérésére, mivel több mint másfél évet hagyott ki).

A jövőre vonatkozóan VanZant most azt mondta, minél előbb szeretne szerződni valakivel, hogy minél előbb újra visszatérhessen a ketrecbe. Azt nem mondta, hogy a UFC-be szeretne visszatérni, de nem zárta ki ennek a lehetőségét sem.Az biztos, hogy most mindennél jobban akar egy győzelmet, gyors visszatérésre készül:
"Rájöttem, hogy nem a vereségek határozzák meg az embert. Lehet, hogy most vagyok a mélyponton, de a vereség és a sérülés csak még nagyszerűbbé teszi majd a visszatérésemet, ráadásul még van jó 10 évem arra, hogy megmutassam, milyen jó vagyok valójában."

Mi sajnálnánk, ha a UFC nem igazolná le őt újra, hiszen egy győzelem egy ligával lejjebb nem szólna akkorát, mint a világ vezető MMA promóciójánál megszerzett győzelem.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá