Otthont adna Conor McGregor Tom Cruise és Justin Bieber indulatmeccsének
MMA

Otthont adna Conor McGregor Tom Cruise és Justin Bieber indulatmeccsének


Nem tudom, mi van kettejük között, de Justin Bieber csőrét nagyon baszhatja Tom Cruise, ugyanis az énekes kihívta a színészt egy MMA meccsre."Ki szeretném hívni Tom Cruise-t egy meccsre az Oktagonban. Tom, ha nem fogadod el ezt a meccset, akkor félsz. Ki hajlandó megrendezni a meccset? Dana White?" – írta Bieber, aki örökre egy 15 éves kiskölök képében fog élni az emberek emlékezetében.

Az 56 éves Tom Cruise kb. a nagypapája lehetne, még ha egy 20-ast simán letagadhatna a színész.

Dana White nem reagált a gyerekes kihívásra, de Conor McGregor igen, mondván, ha Tom "elég férfi ahhoz, hogy elfogadja a kihívást", akkor örömmel megrendezi saját promóciójával, a McGregor Sports and Entertainment-tel, mert így kiderül, hogy valóban tud-e bunyózni, vagy csak eljátssza a filmjeiben (na, vajon melyik, omg – a szerk):Ha ez még nem lenne elég: az ír ezek után kihívta Mark Wahlberget, akivel ugyanezen a cardon bunyózna.

Zseniálisan lecsapta a magas labdát RDA, itt azt írja, ha Tom nem fogadja el a harcot, akkor Conornak kellene Bieberrel bunyóznia, hiszen a rendes harcosokkal már úgysem tudja felvenni a kesztyűt:Mi folyik itt Gyöngyösön?


Szólj hozzá