Ősztől folytatódik a Super GP sorozat!

Ősztől folytatódik a Super GP sorozat!


Az idei esztendőben Kecelen és Dunaújvárosban már újjáéledt a hazai K-1 liga, amely egy négyes tornát és több rendkívül színvonalas superfight küzdelmet tartogatott a nézők számára. Ősszel újabb két gála következik.A Super GP egy érdekes tematikával éledt újra, hiszen olyan gálákat egységesített, amelyek már helyi szinten nagyon népszerű rendezvények voltak. Vancsik Nándor például 11 éve rendezi meg városában a saját küzdősport gáláját, ahol 2016-ban a Digi Sportot és a Super GP-t is vendégül látta. Ezen az eseményen Vidákovics Patrik nyert tornát, és ezzel felhívta magára a GLORY szervezőinek figyelmét is. Így folytatódott ez Dunaújvárosban, ahol superfightokból és visszatérésekből nem volt hiány. Győrfy Csaba kifejezetten színvonalas derbin mutatta meg újra magát, akárcsak Muskotály Bálint.

A nyár folyamán a leginkább K-1 meccseket tartalmazó rendezvénysorozat újabb megállapodással gazdagodott, így a már beharangozott, Hatvanban megrendezendő esemény mellett lesz Cegléden is Super GP. Méghozzá november 12-én, Rehák György szervezésében.

A gálát élőben sugározza majd a Digi Sport. Rehák György csapatát, a Re-Gymet nem kell senkink sem bemutatni. Sőt, a legendás bunyósból lett kiváló tréner maga is küzdött a Super GP első gáláján, a budapesti Körcsarnokban. Ez volt György utolsó mérkőzése, a horvát Mladen Krajncec ellenében, amit természetesen megnyert. Óriási szurkolótábor kísérte figyelemmel akkor Rehák részéről a meccset, és ki ne emlékezne vagány bevonulására a Metallica – Enter Sandman című slágerére?

A gálán két-három Super GP bunyóst is láthatunk majd, valamint Rehák mester tanítványait, az itt folytatódó Fight Night sorozaton belül, akik közül többen címmérkőzésen bizonyíthatnak majd. Előtte azonban még jön október 8-án, Hatvan városából a Super GP IX.!

szerző: Perutek János


Szólj hozzá