Összecsap minden idők két legjobb muay thai fightere, jön a Buakaw vs Saenchai!!!

Összecsap minden idők két legjobb muay thai fightere, jön a Buakaw vs Saenchai!!!


Nagyon ritka az olyan eset a küzdősportokban, hogy minden idők két legjobbja összecsap, hiszen általában ezt a titulust különböző korszakok fighterei birtokolják, nagy a korkülönbség.

Azonban muay thaiban más a helyzet. Itt minden idők két legjobbja pont egy korszakban született. A legtöbben Suphachai "Saenchai" Saepongot (43) tartjúk minden idők legjobbjának, őt követi nagyon szorosan Sombat "Buakaw" Banchamek (41).

A két fighternek összesen 657, hangsúlyozom, hatszázötvenhét bunyója volt eddig összesen, és ebből 567-et megnyertek. Most azét nem kicsit rázott ki a hideg, amikor ezt leírtam.

A bunyólegendák magyar idő szerint november 5-én éjjel csapnak össze BKFC muay thai szabályrendszer szerint, vagyis kesztyűk nélkül fognak bunyózni a BKFC Thailand 5 elnevezésű gálán, Thaiföldön. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Buakaw Banchamek (@buakaw1) által megosztott bejegyzés


A történelmi jelentőségű mérkőzésen maximum öt menetet láthatunk, minden menet két perces lesz, ahogy azt a BKFC-ben már megszokhattuk. Furcsa módon még sosem bunyóztak egymással, annak ellenére, hogy a muay thai legjobbjai.

Már mindketten elmúltak 40 évesek, de ettől függetlenül korban összeillenek, és még mindig nagyon jól bunyóznak, Buakaw tavaly szeptemberben nyert BKFC mérkőzést, méghozzá KO-val.

A gálát legálisan ezen a linken keresztül lehet nézni.

Ha az eddigi szöveg nem hypeolt fel eléggé, akkor nézd meg a trailert, az garantáltan megteszi majd a hatást:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá