Őrizetbe vették a UFC-s Irwin Rivera-t kettős gyilkossági kísérlet miatt

Őrizetbe vették a UFC-s Irwin Rivera-t kettős gyilkossági kísérlet miatt


Csütörtök éjszaka támadt a saját húgára és a nővérére a 31 éves harmatsúlyú harcos.

Mindkettőjüket megszúrta többször is. Arra a kérdésre, hogy miért tette ezt, azt válaszolta, hogy ezt kellett tennie, mert egy „ember feletti erő” ezt mondta neki. A 22 éves testvérének sikerült kijutnia a házból, őt a rendőrség véresen találta az utcán. Ő mondta el, hogy a 33 éves nővére még bent van a lakásban. Szerencsére mindketten túlélték a fivérük ámokfutását.

Rivera az elfogása alatt együttműködő volt. Menedzsere, Ali Abdelaziz egyelőre még nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, ami a habitusát ismerve meglehetősen furcsa. A UFC kiadott egy közleményt, hogy a nyomozás idejére felfüggesztik a volt Titan FC bajnokot.

Utoljára tavaly októberben volt meccse Andre Ewell ellen a UFC Vegas 11-en, ahol megosztott pontozással vereséget szenvedett. A UFC-mérlege 1-2. Könnyen lehet, hogy nem látjuk egyhamar újra az oktogonban; sem a UFC-ben, sem máshol, mivel Florida államban a gyilkossági kisérletért is életfogytiglani börtönbüntetés jár, illetve, ha az ügyész úgy dönt, a halálbüntetést is kiszabhatják. Rivera-ra.

Mit gondoltok, mi okozhatta Rivera őrültségét? CTE? Esetleg valami tudatmódosító szer?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá