OMG! Mihajlov Dávid lezúzta Hong Man Choi-t!

OMG! Mihajlov Dávid lezúzta Hong Man Choi-t!


Koreában, az AFC 12 "Hero of the Belt" nevű rendezvényen zúzott neki – parittya nélkül, "puszta kézzel" – Mihajlov Dávid K-1 szabályrendszerben, de MMA-s kesztyűkben a legendás Hong Man Choi-nak. Ezt én most el is nevezném K-MMA szabályrendszernek (stipi stopi :D).

Na de ne szaladjunk ennyire előre, így nézett ki a beharangozó plakát:A 3x3 percre tervezett meccsen a 150 kilós és a csaknem 2 méter 20 centi magas óriás elvérzett.

Dávidnak a "mindössze" 110 kilójával sikerült legyőznie őt az előmeccs első menetében, méghozzá KO-val:Dávid rettentő sportszerűen odament az óriáshoz még az önfeledt ünneplés előtt, letérdelt hozzá. Jó volt látni.

Mondhatjuk, hogy ezzel megismétlődött a 2011-es Bob Sapp vs. Kunkli Tivadar szenzáció, ahol szintén egy magyar harcos intézett el egy nála sokkal, de sokkal nagyobb küzdősport legendát.

Mondani sem kell, hogy Dávid hatalmas hírnévre tett szert a győzelmét követően, és kiérdemelte az "Óriás Ölő" becenevet. A magyar küzdősportoló a Re-Gym tagja, edzője pedig Rehák György.

Gratulálunk!!!

Itt van még egyszer a meccs, jobb minőségben:Hozzá kell tenni, hogy Choi nagyon jól bírta az ütéseket, vasálla van. Persze a vasnál is vannak keményebbek a világon. Az egyiket Mihajlov Dávidnak hívják.


Szólj hozzá