Növényi Norbi fogyasztása olyan kegyetlen volt, hogy nézni is rossz, de azért megmutatjuk

Növényi Norbi fogyasztása olyan kegyetlen volt, hogy nézni is rossz, de azért megmutatjuk


Növényi "Magic" Norbi feburár 25-én egy egész nemzetet tett büszkévé és határtalanul boldoggá azzal, hogy megverte az elég zorall kinézetű Andy Manzolót a Bellatorban.

A veretlen (6-0) magyar jövőbeli bajnokesélyes fighter a YouTube-on mutatta meg, hogy milyen kemény egy profi küzdősportoló fogyasztása. Míg egy átlagember hosszú hónapokig, évekig szenved azzal, hogy ledobjon magáról pár kiló felesleget, addig a bunyósok kirázzák a kisujjukból ezt a képességet, amit akarterőnek hívunk.

Egy-egy fogyasztás néha sokkal nehezebb, mint maga a bunyó, és ez most így volt Norbi esetében is.

Nagyon sok spoilert nem szeretnénk írni, tessék csak megnézni a videót, mert irtó érdekes, többek között a színfalak mögé is betekinthetünk, valamint szem- és fültanúi lehetünk a mérkőzés előtti feszült pillanatoknak is.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá