Növényi Norbi első menetes elsétálós KO-val tért vissza!

Növényi Norbi első menetes elsétálós KO-val tért vissza!


Növényi "Magic" Norbert csaknem három év után tért vissza a ketrecbe, és simán elintézte ellenfelét, a nála sokkal tapasztaltabb Andy Manzolót.

Norbi ellenfele már az első percben is esett és kelt, két perc alatt pedig már négyszer is a földre került a magyar kiválóság ütéseinek köszönhetően, több ütés is nagyon szépen ült. Norbi folyamatosan mozgott pazar lábmunkával, és a legtöbb leütés után megengedte ellenfelének, hogy felálljon – ez óriási magabiztosságra utal, ami teljesen jogos.

Manzolo a negyedik földre kerülés után a hátán fekve védekezett, "Magic" felülről ütötte, aztán állva folyt a küzdelem, de nem sokáig.

Norbi ötödjére is elkapta Manzolót egy tiszta ütéssel, aki megint a földre került. Norbi elhátrált tőle, de a mérkőzésvezető beszüntette a nagyon egyoldalú mérkőzést (Manzolo bólintott, hogy jogos a leállítás, köszöni, ebből nem kér többet) tehát gyakorlatilag egy elsétálós KO-t láthattunk, ami után még egy rendkívül impresszív breaktánccal is megörvendeztette a közönséget! 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bellator MMA (@bellatormma) által megosztott bejegyzés


A szakkommentátor, John McCarthy azt mondta, hogy Manzolo jó bunyós a sima veresége ellenére, azonban Norbi a jövő.

Rettenetesen örülünk Norbi győzelmének, három év nem kevés kihagyás, és ez a mostani KO a profi karrierje első kiütéses győzelme, és ezzel a teljesítménnyel rengeteg új rajongót szerzett magának, profi mérlege pedig 6-0-ra módosult, amihez immár öt idő előtti finis társul!

Gratulálunk, Norbi!!!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá