Novemberben visszatér Badr Hari

Novemberben visszatér Badr Hari


Badr "Bad Boy" Hari, minden idők egyik legjobb kick-box versenyzője ismét szorítóba lép. A K-1 botrányhőse az utóbbi években nem sokat bunyózott, évente egyszer láthattuk 2017 kivételével. Azt az esztendőt azért hagyta ki, mert lesérült Rico Verhoeven ellen.

Nem lett belőle azonnali visszavágó, Hari Hesdy Gerges-el harcolt, akit kipontozott ugyan, de NC lett a vége, mert mindketten lebuktak teljesítménynövelő szerekkel. Időközben Rico csak úgy termelte a bunyókat, és nyert is, doppingbotrány nélkül, 5 embert rendezett le.

Az epekedve várt visszavágóra tavaly decemberben került sor, annak a meccsnek is sérülés miatt lett vége, pedig ezt simán nyerte volna Hari, hiszen emlékeink szerint kétszer is leütötte a nehézsúlyú bajnokot.

A két rivális útjai most ismét különválnak, a trilógiát egyelőre el kell engednünk, ami nem túl nagy baj, mert így láthatjuk Badr-t mészárolni egy kevésbé nagy tehetség ellen. A holland-marokkói következő ellenfele Benny Adegbuyi lesz november 7-én, a Glory 76-on, amit Hollandiában rendeznek meg.

Benjamin sokkolhatja a világot. Azt kell tudni róla, hogy profi bokszoló, ebben a sportban 4-0 a mérlege, 3 (T)KO-val, kick-boxban 34-6 a mérlege, Rico-tól kétszer kikapott (legutóbb kiütéssel, egy jobb horog figyelt be az arcába), de nem szabad őt leírni, mert legyőzte már Hesdy Gerges-t, Anderson Silvát (nem az MMA-s Pókot, ez egy másik srác), valamint Ismael Londt-ot is.

Epikus lesz, mint minden egyes Hari-meccs.

utóirat: Bad Boy mérlege 106 győzelem, ebből 92 kiütés, és mindössze 15 vereség, vagyis több mérkőzést vívott, mint Verhoeven és Adegbuyi együttvéve.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá