No UFC a hétvégén? No Probléma!

No UFC a hétvégén? No Probléma!


Ahogy azt a UFC hivatalos Intsagram-oldala is megjegyzi, a hétvégén (az elmúlt hétvégéhez hasonlóan) ismét UFC-gála nélkül maradunk.

Most még a Bellator felé sem fordulhatunk egy kis akcióért, mert – ellentétben a múlt héttel – most ők is pihenőt tartanak.

Míg az MMA-rajongók búslakodhatnak, sok más ember nagyon örülhet – vagyis kettő. Luke Rockhold ugyanis egy "superfight" keretében megküzd grappling-ben Nick Rodriguez-zel a Polaris 12-ben. Itt a felszopóvideó, élvezzétek:Bár Luke-nak az elmúlt években az MMA összes aspektusára gyúrnia kellett, nem lesz ismeretlen neki a terep, a 2007-es IBJJF World Jiu-Jitsu Championships lila öves (-91.5 kg, No-Gi) és kék öves (-94.30 kg) bajnokáról van szó.

Luke azt mondta, testi ereje miatt képes lesz lebirkózni ezt a Nick gyereket, vagy legalábbis egy szinten lesz vele birkózásban.

Grapplingben pedig szintén a testi erejét hozta fel arra, miértlesznek egy szinten, és miért lenne nagyon sok BJJ versenyzővel is egy szinten. A UFC egykori középsúlyú bajnoka legutóbb elmondta, kiégettMMA-ban, de ki tudja, lehet, hogy ez a mérkőzés fellobbantja benne a lángot agrappling iránt.


Szólj hozzá