No UFC a hétvégén? No Probléma!

No UFC a hétvégén? No Probléma!


Ahogy azt a UFC hivatalos Intsagram-oldala is megjegyzi, a hétvégén (az elmúlt hétvégéhez hasonlóan) ismét UFC-gála nélkül maradunk.

Most még a Bellator felé sem fordulhatunk egy kis akcióért, mert – ellentétben a múlt héttel – most ők is pihenőt tartanak.

Míg az MMA-rajongók búslakodhatnak, sok más ember nagyon örülhet – vagyis kettő. Luke Rockhold ugyanis egy "superfight" keretében megküzd grappling-ben Nick Rodriguez-zel a Polaris 12-ben. Itt a felszopóvideó, élvezzétek:Bár Luke-nak az elmúlt években az MMA összes aspektusára gyúrnia kellett, nem lesz ismeretlen neki a terep, a 2007-es IBJJF World Jiu-Jitsu Championships lila öves (-91.5 kg, No-Gi) és kék öves (-94.30 kg) bajnokáról van szó.

Luke azt mondta, testi ereje miatt képes lesz lebirkózni ezt a Nick gyereket, vagy legalábbis egy szinten lesz vele birkózásban.

Grapplingben pedig szintén a testi erejét hozta fel arra, miértlesznek egy szinten, és miért lenne nagyon sok BJJ versenyzővel is egy szinten. A UFC egykori középsúlyú bajnoka legutóbb elmondta, kiégettMMA-ban, de ki tudja, lehet, hogy ez a mérkőzés fellobbantja benne a lángot agrappling iránt.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá