Nihilista vloggal kontráz rá Conor McGregor Mac Life-jára Nate Diaz
MMA

Nihilista vloggal kontráz rá Conor McGregor Mac Life-jára Nate Diaz


Itt a Road 2 War.A netes kulisszák mögötti/reality videók korát éljük, és erről most riadóztatták Stockton jelenleg legforróbb exportcikkét is. Vlogsorozat indult Nate Diaz főszereplésével, mely a bunyós Conor McGregor elleni visszavágója, azaz a UFC 202 felé tartó útját örökíti meg.

Adja magát a párhuzam McGregor új, The Mac Life című sorozatával - de a közös vonások a műfaji azonossággal véget is érnek. Amíg Conor sorozata maga az ír az Édes élet - oké, persze sok bunyóval, de legalább annyi sportkocsival és pompával is (a legújabb rész például McGregor überpuccos szülinapi buliját mutatja), addig Nate-é, legalábbis az első epizód alapján, óda a semmihez.

A videó a UFC 202 kampányindító sajtókonferenciáját járja körül, pontosabban a Diaz-csapat odaútját: jön egy rakás marcona ember, unottan lófrálnak, és szemlátomást a bizniszen (a bunyón) kívül abszolút nem érdekli őket semmi. Persze Diaz gonna Diaz, vicces jelenet ide is jutott: amikor Nate a konferencián kiosztja a teljesen elkúrt hangosítást, mondván nem hall szart se, azon az egész terem röhög, McGregorral az élen. Azon kívül viszont leszaromságból és utcai keménységből gyúrták az epizódot.

A kiégett hangulatot csak még jobban aláhúzza a képsor végén beúszó, abszolút nihilista hip-hop szám, aminek ennyi a szövege: "Yup - nope." És ez a végtelenségig. A Road 2 War 100%-osan Diaz cucc.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá