Nick Diazt Ronda Rousey vitte bele a piálásba, Nate meg igazából füvezett azon a sajtótájékoztatón

Nick Diazt Ronda Rousey vitte bele a piálásba, Nate meg igazából füvezett azon a sajtótájékoztatón


Ha Nick Diaz beszélni kezd, érdekes családi titkok kerülnek napvilágra.


Nick Diaz egy friss interjúban nagyon sok érdekes dolgot megosztott, többek között arról is beszélt, hogy az öccse valójában nem kannabisz olajat, hanem élesben füvet szívott a Conor McGregor elleni második meccsét követő sajtótájékoztatón:
Nem CBD-t szívott, hanem Chronicot, füvet. De nem számít, mert addigra már letesztelték. Nem engednek ki úgy a sajtónak nyilatkozni meccs után, hogy előtte ne pisálj.

Oké, nem vagyunk meglepve, az Atlétikai Bizottság és az USADA pedig már úgysem tud mit kezdeni ezzel az infóval.

A füvezés után az ivászat témakörét érintve Nick elmondta, hogy nem igazán alkoholizált, amíg Ronda Rousey be nem lépett az életébe.


Nem igazán érdekelt a pia, mikor elkezdtem komolyabban edzeni, és esténként legurítottam pár pohárral, másnap mindig szarul ment. Vagy pedig ittam egy kicsit, és csak szarul lettem, anélkül, hogy lerészegedtem volna. Így ez nem izgatott, úgy voltam vele, hogy kinek kell ez, és nem is hiányzott. Szarul éreztem magam tőle, és vagy edzenem kellett, vagy meccsem volt másnap, így nem ittam egyáltalán.

Aztán egyszer átjött Ronda és azt mondta: „Haver, le kell lazulnod.” Kitett az asztalra egy üveg tequilát, elém csúsztatta és azt mondta, ideje, hogy lenyomjak egy rövidet. Én meg mondtam, hogy oh, oké, és lerészegedhetünk.

Diaz természetesen nem állítja, hogy emiatt Ronda rossz hatással lett volna rá.
Dehogy, Ronda szuper, érted, ki a faszom nem iszik huszonévesen?

Diaz nemrég rendezte ügyeit a Nevadai Atlétikai Bizottsággal és készen áll visszatérni a ketrecbe, hogy folytassa karrierjét és nem utolsó sorban pénzt keressen.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá