Nick Diaz KUKORICAHÉJBÓL tekert jointtal melegített be egy triatlonra
MMA

Nick Diaz KUKORICAHÉJBÓL tekert jointtal melegített be egy triatlonra


Élni tudni kell.Szögezzük le nyugodtan: Nick Diaznál senki sem tudja jobban népszerűsíteni a füvezést. Legutóbb egy triatlon előtt melegített be egy emberes jointtal, amit kukoricahéjból tekert. Leleményes!

A jóságot természetesen megosztotta haverjával, a jiu-jitsu varázslóval, Kron Gracie-vel, akivel később együtt vágtak neki a bringázással és úszással egybekötött futásnak. Ha már az idő szar volt, legalább a kedv legyen jó – gondolták, és igazuk is volt.

Diaz már jó ideje nem brillírozott a ketrecben, legutóbb 2015-ben láthattuk őt Anderson Silvával az Oktagonban. A meccset Silva nyerte pontozással, de nem ezért volt emlékezetes, hanem azért, mert mindkét fighter megbukott a doppingteszteken – a brazil szterodiokkal, Nick pedig marihuánával, immár harmadjára.

Az eredményt no contest-re változtatták, Diaz pedig 5 éves eltiltást, valamint 165 ezer dolláros büntetést kapott. A fellebbezést követően az eltiltás 18 hónapra, a pénzbüntetés pedig 100 ezer dollárra csökkent. Diaz tavaly augusztusban már akár harcolhatott volna, de még mindig a tökéletes ellenfelet várja.

Reméljük, hamarosan megtalálja.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá