Nézzük milyen mérkőzések várnak ránk a közeljövőben!
MMA

Nézzük milyen mérkőzések várnak ránk a közeljövőben!


Húsvét ellenére is tovább pörögnek a UFC fogaskerekei, az ünnepek alatt sincs megállás. Brett Okamoto a mindig jól értesült ESPN riporter Instagram oldalán közölt olyan infókat amire mindenképp felkapjuk a fejünket. Nézzük milyen meccsekkel készül nekünk a „húsvéti nyuszi”.

Gilbert Burns vs Stephen Thompson


A két srác szóban már megegyezett egymással, amit Dana White is megerősített. Bár szerződést még nem írtak alá, de valószínűleg július 10-én csapnak össze a felek a UFC 264-en. A két bunyóstól trash talk-ot nem várhatunk, de remek csatát annál inkább. „Wonderboy” vágya végre teljesült, hogy összecsaphat egy tőle magasabban rangsorolt bunyóssal, egy estleges győzelemmel pedig tényleg a cím közelébe érne. „Durinho” Burns pedig visszatérhet a helyes útra, ugyanis legutóbb kikapott Kamaru Usman-tól a váltósúly jelenlegi bajnokától.

Dan Ige vs Chan Sung Jung


Egy hónapja sincs, hogy Ige kiütötte Gavin Tucker-t, majd a meccs után kihívta a „koreai zombit”. A hírek szerint létre is jön a csata méghozzá a június 19-i Fight Night főmeccse lesz. Jung utoljára tavaly októberben bunyózott Brian Ortega ellen, ahol pontozással veszített. Aki győztest szeretne tippelni, annak nem lesz egyszerű dolga, de annyi biztos, hogy egy igazi tűzijátékra számíthatunk. Ige legutóbbi kiütésével a második bónuszát gyűjtötte be karrierje során, a „Zombie” pedig a legtöbb ilyen elismeréssel rendelkezik az egész pehelysúlyú mezőnyből.

Ciryl Gane vs Alexander Volkov


Egy héttel később egy újabb csemegét kapunk, egyenesen a királykategóriából, a nehézsúlyból. Június 26-án összecsap egymással Ciryl Gane és Alexander Volkov. A simítások még itt is hátra vannak, de egyértelműen van létjogosultsága a meccsnek amíg elrendeződik a helyzet a súlycsoporton belül. Gane még veretlen, legutóbb Jairzinho Rozenstruik ellen győzött pontozással. Bár sokan elégedetlenek voltak a teljesítményével, de azt hozta, amit kellett egy ilyen nagy ütő ellen. Volkov az előző két meccsét lezárta hamar, a két áldozat Walt Harris és Alistair Overeem volt. Kis érdekesség még a nehézsúlyból, hogy ha az Ngannou-Jones meccset sikerül tető alá hozni, akkor szegény Derrick Lewis „táncpartner” nélkül marad.

Demian Maia vs Belal Muhammad


Végül, de nem utolsó sorban egy újabb váltósúlyú meccs, ahol több mint egy év után tér vissza Demian Maia, ellenfele pedig Belal Muhammad lesz. Maia legutóbb a már említett Gilbert Burnstől kapott ki tavaly márciusban, azóta nem láttuk Octagonban a BJJ ászt. Muhammad nem is olyan rég ketrecbe lépett Leon Edwards ellen, ahol egy borzalmas szembenyúlás után No Contest lett a végeredmény. Szerencsére Belal nem szenvedett súlyos sérülést, rendbe jött a szeme. Szeretett is volna egy visszavágót, de Edwards nem kért belőle, ő az övet szeretné inkább célba venni. A meccs szintén júniusban lesz, méghozzá 12-én.

Szerintem remek mérkőzéseket kapunk, bár hivatalosan nincs lekötve egyik sem de amit Okamoto megír az szinte mindig úgy is van. Már csak egy kérdés van hátra:

Melyik a lesz a legjobb meccs?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá