Nézzétek ezt a kis fülbevalós p*ncit, hogy fél! – Tyson Fury keményen kiosztotta Usyk-ot

Nézzétek ezt a kis fülbevalós p*ncit, hogy fél! – Tyson Fury keményen kiosztotta Usyk-ot


Lezajlott a február 17-i Tyson Fury vs. Oleksandr Usyk sajtótájékoztatója, melyen szét kellett választani őket a farkasszemnézéskor:Az eseményen A Cigánykirály olyan hevesen támadta szavakkal az ukránt, hogy még mi is elszégyelltük magunkat. Ilyeneket vágott hozzá:

„Tudod, hogy mi következik, ugye? Darabokra szedlek. A történelem legjobb brit bokszolójával fogsz mérkőzni! Nézzétek ezt a kis puncit, fülbevalóval! Te kibaszott punci! Szét leszel csapva! " –Tyson ingatag talajon lépked jelenleg. Francis Ngannou ellen súlyos morális vereséget szenvedett, le lett ütve a bokszszűz Ngannou által és cserébe semmivel sem tudott válaszolni a kameruninak, ami miatt jelentősen meg lett tépázva a hírneve. Ha Usyk ellen is kikap, akkor lesz igazán nagy bajban. Valószínűleg ezért ennyire ideges.

Ami az ukránt illeti, ő Dávid és Góliát harcához hasonlította a sajátjukat, amelyen ő fogja eljátszani Dávid szerepét.

Erre azt válaszolta Fury, hogy lehetetlen, hogy legyőzze egy olyan férfi, aki fülbevalót hord.

Fury észérveket is hozzátett, elmondta, hogy sok olyan bokszolót látott már, mint Usyk – kicsit kellemetlen stílus, jó lábmunka –, de amikor ezek összekerültek vele, a nagy emberrel, akkor nem tudtak mihez kezdeni, és ez így lesz jövő év februárjában is.

Oleksandr azt mondta egyébként, őt nem érdekli a trash talk, és míg az első fészoffjukon egy friss Furyt látott, most úgy látja rajta, hogy kimerült.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá