Nem zárja ki visszatérését Ben Askren
MMA

Nem zárja ki visszatérését Ben Askren


Ben Askren 19-0-s mérleggel állt szemben Jorge Masvidal-lal, amikor jött AZ a bizonyos térdes "Gamebred"-től. Ezután jött még egy veresége Demian Maia szorítása által.

Miután a ONE és a Bellator bajnokának az orvosok azt mondták, teljes csípőprotézisre van szüksége, egy ilyen hír pedig a karrierje végét jelenti bármelyik bunyósnak, így Ben kénytelen volt visszavonulni.

Egy friss interjúban elárulta, hogy végül erre mégsem kellett sort keríteni, protézis nélkül is fájdalommentessé tudták tenni a mindennapjait, amire sokáig nem volt példa. Kiderült, hogy a hátával is gondok voltak, de ezek is megszűntek a csípőműtét után.

Most, hogy jobban érzi magát, mint az elmúlt években bármikor, és eltűntek a fájdalmai, nem zárja ki, hogy visszatér a ketrecbe, de előbb birkózni fog:
"Úgy gondolom, hogy soha ne mond, hogy soha. Szeretnék újra elkezdeni birkózni, muszáj edzenem, mert a Maia elleni vereség óta csak jégkrémet és hasonlókat ettem. Nem vagyok extrém mód elhízva, de formában sem vagyok. Jelenleg a friss műtét miatt csak bringázni tudok itthon, semmi mást, de adjatok pár hónapot, és ismét a tatamin leszek. Szeretnék összehozni jövőre pár birkózómeccset."

Ti szeertnétek újra látni őt a ketrecben, vagy sem?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá