Nem volt könnyű dolga, de iszonyatos KO-val érkezett meg a jövő
MMA

Nem volt könnyű dolga, de iszonyatos KO-val érkezett meg a jövő


Borics Ádám is megerősítette, hogy Ian "The Future" Garry-t nagyon nagy hype övezi. Veretlen MMA fighter, a Cage Warriors bajnoka, és most leigazolta a UFC. Vajon kire illene még ez a leírás?

Ian (8-0) a UFC 268-on mutatkozott be először a világ vezető MMA promóciójában, és a mérkőzése egyáltalán nem volt gyalog galopp.

Egy nem túl jó mérlegű, de győzelemre éhes, két meccses vereségszériában lévő Jordan Williams (9-6-1) volt az ellenfele. Az amerikaié volt magasan az első menet első két perce, Garry azon nyomban megtapasztalhatta, hogy ez már a UFC, a világ vezető promóciója, nem a Cage Warriors, ahol lényegesebben kevesebb a világszínvonalú bunyós.

Williams rendre betalált a mély vízbe kerülő írnek, aki azonban rögtön rájött, hogy kontrából megfogható az amerikai, és ez is történt. Egy gyönyörű jobbossal eltalálta a kinyíló Jordant, aki már akkor se nagyon tudta, hol van, de erre még bekapott egy hasonlóan kemény ütést ugyanúgy az állára.Szegény bunyós feje még a bíró lábán is pattogott, Garry pedig elsétált, mert tudta, hogy ebből senki sem tud felkelni.

A meccs utáni interjúja is nagyon McGregorosra sikeredett, gyakorlatilag tele volt Conor idézettel. Garry elmondta, most izgult először az életében egy mérkőzés kellős közepén, és hogy még csak 23 éves, de ő lesz a következő Conor McGregor.

The hype is real!Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá