Nem lesz vádemelés Mike Tyson repülős pofonjai miatt

Nem lesz vádemelés Mike Tyson repülős pofonjai miatt


Mike Tyson-t április 21-én egy túlbuzgó, részeg rajongója annyira felhúzta a viselkedésével, hogy az ökölvívó legenda véresre verte a fejét.

Ma derült ki, hogy az ügynek nem lesz semmiféle negatív következménye Iron Mike-ra nézve.

A bíróság átnyálazta a rendőrségi jelentéseket, és megnézte az összes videót is, amit a többi utas készített, és ezek után döntöttek úgy, hogy Mike nem tett semmi rosszat.

Szerencsére az "áldozat" – akit Melvin Townsend-nek hívnak – sem kezdett el pattogni és perrel fenyegetőzni, valószínűleg belátta, hogy itt ő volt az egyetlen, aki helytelenül cselekedett.

Townsend először szavakkal piszkálta Tyson-t a repülőn, egyszerűen nem hagyta békén, aztán még egy vzisespalackot is neki dobott, ez után borult el az addig türelmes bokszlegenda, és csak ez után ütött.

Időközben kiderült az is, hogy Townsend-nek korábban volt már hasonló ügye, bár ez Tyson-ról is elmondható, hiszen 1992-ben három évet ült nemi erőszakért, és ugye mind tudjuk, hogy mit csinált Holyfield fülével (amiért nemrég bocsánatot is kért).

Mike egy ideje már békés, mint egy bárány, az ő helyében mindenki így cselekedett volna.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá