Nem lehet nem imádni Cro Cop-ot

Nem lehet nem imádni Cro Cop-ot


Mirko Cro Cop egy ideje már visszavonult az agyvérzése miatt, de azóta is folyamatosan az edzőteremben "lóg". Főként edzőként, no meg persze hogy jó karban tartsa a testét.

De nem e miatt írok most nektek, hanem azért, mert olyan videókat csinál, amiken jókat lehet derülni, és még nyelvtudás sem szükséges hozzá. Ezeken a videókon általában tanítványaival, edzőpartnereivel bohóckodik, itt van a legfrissebb alkotás:Ezen a videón pedig azon nevet, ahogy Satoshi Ishii fél az ujjbegye megszúrásától:

View this post on Instagram

Satoshi’ The Braveheart’Ishii😀😀😀

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) onItt pedig megmutatja – ennek Bronson biztos örülni fog –, hogy a no touch ko stílust megérte gyakorolni:Ez is elég jó :D

View this post on Instagram

balance training😀👊

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) onSzóval érdemes követni a bunyólegendát Instagramon. A 45 éves sztár egyébként korát meghazudtolva bunyózott a negyedik X felett, 10 mérkőzéses győzelmi szériával, győztesen tudta otthagyni a küzdőteret. Utolsó meccsén Roy Nelson-t győzte le idén februárban.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá