'Nem kopogtam le, inkább elájultam, kész voltam meghalni' - Maximus elbukta a címmérkőzést a Samourai MMA-ban

'Nem kopogtam le, inkább elájultam, kész voltam meghalni' - Maximus elbukta a címmérkőzést a Samourai MMA-ban


Seres Róbertnek (7-4) sajnos megtört a nagyon szép győzelmi szériája.

"Maximus" a Samourai MMA gálájának főmeccsén lépett ketrecbe ma hajnalban, ezt az óriási lehetőséget három elképesztően gyors, első mentes finissel érte el.

Ellenfele, a UFC-veterán Jesse Ronson az első menet 42. másodpercében szubolta a magyar kiválóságot, így ő lett a szervezet profi világbajnoka. Klipet nem tudunk mutatni jelenleg a mérkőzésről, de nem is lenne jó érzés látni.

Robi a Facebook-live videójában mondta el, hogy hibázott a mérkőzésen, és ez is lett a veszte, ugyanis ilyen magas szinten egy rossz mozdulat is megbosszulja magát.


"Nagyon gyorsan kezdtem. Az volt a baj, hogy elborult az agyam kicsit, ki akartam ütni hamar"

– mesélte a videójában az egykori francia idegenlégiós.
"Itt hibáztam, nem láttam tisztán, nagyon gyorsan akartam végezni. Kaptam egy térdest, elkaptam a térdét, nem tudtam levinni, valahogy kibicsaklott a lábam, de aztán mégis levittem a földre. Aztán beakadt a kezem a ketrecbe... Nem kifogásokat keresek persze, de a bíró szólt, hogy engedjem el a ketrecet. Egy másodpercre odanéztem, amikor elvette a kezemet a ketrectől, aztán [Ronson] jobbal már meg is tudott fogni, és abból nem tudtam kijönni. Nem kopogtam le, inkább elájultam, kész voltam meghalni. Ez ilyen ez a játék, ez ezzel jár."

Amint az a videóból is kiderül, Robi tehát elképesztően jól viselte ezt a vereséget, igazi bajnoki hozzáállása van, és biztosak vagyunk benne, hogy nem ez volt az első bajnoki címmeccse, ehhez szinte nem is férhet kétség.

Az ózdi fighter május 26-án már vissza is szeretne térni, hiszen nem szenvedett súlyos sérülését a mérkőzésen, 1-2 nyert bunyó után szeretne megint egy címmérkőzést.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá