Nem is kérdés: az év legjobb KO-ja született meg a hajnali UFC-gálán
MMA

Nem is kérdés: az év legjobb KO-ja született meg a hajnali UFC-gálán


A UFC Fight Night: Dern vs. Hill gálán csapott össze Michael Johnson és Carlos Diego Ferreira.

Mindkét bunyós elég rossz szériával a háta mögött érkezett a ketrecbe, a brazil három mérkőzést veszített el egyhuzamban, az amerikai pedig az utóbbi nyolc mérkőzéséből mindössze kettőt tudott megnyerni.

A meccsen inkább Johnson kezdett jól, az elsőben is és a másodikban, de aztán Ferreira a történelem legtisztább jobb csapottjával úgy telibe trafálta az állát, hogy Johnson teste azonnal leállt működni, hullamereven esett a földre: 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

totaldamage (@totaldamagehu) által megosztott bejegyzés


Ebből a kameraszögből nem láttuk, mennyire volt tiszta a találat, de az a második ütés a földön mereven alvó ellenfélre már nagyon csúnya volt és nem kellett volna, de a meccs hevében néha sajnos megesik az ilyen.

Nem is tudjuk, mikor láttunk ilyen brutális KO-t legutóbb, de már jó rég, az tuti. Eddig magasan ez az év KO-ja, és nagyon fel van adva a lecke annak, aki ezt felül szeretné múlni.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá