Nem a tolvaj, hanem a jitsus recepciós pofozta meg az őrjöngő belga dzsúdóst

Nem a tolvaj, hanem a jitsus recepciós pofozta meg az őrjöngő belga dzsúdóst


Új információk derültek ki Dirk Van Tichelt riói bunyójáról.A héten azzal tett bónuszkört a médiában a dzsúdós Dirk Van Tichelt, hogy miután legyőzte Ungvári Miklóst, és 73 kilóban megszerezte a bronzérmet a riói olimpián, beszedett egy jókora mokkát a Copacabanán. Van Ticheltnek ellopták a strandon a mobilját, a tolvaj után eredt, aki viszont egyetlen ütéssel ártalmatlanította az olimpikont – szólt a sztori eddig, de most új információk derültek ki róla. Ezek szerint nem a tolvaj verte meg Van Ticheltet, és nem is az ő telefonját lopták el.

Az Independent cikke szerint Van Ticheltet egy recepciós ütötte meg, miután a belga olimpikon részegen megpróbált betörni egy hotelbe – a telefontolvajt keresve. A Best Western Hotel névtelenül nyilatkozó alkalmazottjától azt is megtudhatjuk, hogy az enyves kezű elkövető egy nő volt.
A nő megpróbált bejutni a hotelbe, de az ajtók zárva voltak. A sportoló nem kapta el a nőt, de tévesen azt gondolta, hogy az bejutott a hotelbe. De az ajtóink már zárva voltak, szóval (a tolvaj) nem tudott volna bejönni. Ezzel együtt (Van Tichelt) betörte a zárat az ajtón, és beviharzott, nagy zajt csapott, és vádaskodott.

Azt hitte, a nő a hotelben szállt meg, és követelte a recepcióstól, hogy adja ki neki a szobaszámát, hogy visszaszerezhesse a telefont. Nem ez volt a helyzet, és sajnos, a belga sportoló alkoholtól szaglott, és nagyon részegnek tűnt.

A kollégám megpróbálta kitessékelni a férfit a hotelből, és ebből robbant ki a verekedés. Egészen nagy ütésváltás volt. Úgy esett, hogy a recepciós jiu-jitsuzik, szóval egyenlő erők küzdöttek.

"A sportoló megpróbálta megütni a dolgozót, a dolgozó pedig visszaütött." - erősítette meg az új információkat a riói rendőrség.

A mokka forrását övező félreértés amiatt alakulhatott ki, hogy korábban Luc Rampaer, a belga olimpiai csapat szóvivője csupán annyit mondott, hogy Van Tichelt-et az esetnél „megütötte egy másik ember,” így mindenki a tolvajra gyanakodott. Az is tévesen terjedt el, hogy a bronzérmes telefonját nyúlták le: valójában az edzőtársáét.

Az Indie cikke után Van Tichelt nyilvánosság elé állt, és elmesélte a saját verzióját. Eszerint a bronzérmes edzőtársával, Matthias Casse-val sétált a tengerparton, és Casse egy nőt fűzögetett, amikor észrevette, hogy az ellopta a telefonját. Ezután jött az üldözés, és a hoteles jelenet. Arról Van Tichelt nem beszélt, hogy betörték volna az ajtót, csupán azt mondta, hogy a hotel bejáratát „őrizték,” és hogy Casse erőltette a bejutást. Ekkor robbant ki a verekedés, melyben az olimpikon szerint a biztonsági őrök vettek részt, és ő csak meg akarta fékezni a bunyót, ekkor kapta a monoklit. Jiu-jitsus recepciósról nem tett említést. A bunyó után a rendőrségre mentek, hogy feljelentést tegyenek, és ennyi volt a történet.

Akárkinek is hiszünk, a tanulság ugyanaz marad: ne légy barom, míg iszod a dzsúszod a Rióba'.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá