Négy vereséggel zártuk a prágai amatőr MMA Eb második napját

Négy vereséggel zártuk a prágai amatőr MMA Eb második napját


Novotny, Böröcz, Cziffra és Lévai is kikapott.


Nem sikerült a folytatás a prágai IMMAF amatőr MMA Európa-bajnokságon: Cziffra Attila keddi győzelme után szerdán a magyar válogatott mind a négy ketrecbe lépett harcosa vereséget szenvedett.

Köztük volt a váltósúlyú Cziffra is, aki tegnapi továbbjutása után a mai, második körben a bolgár Nikolay Nikolovval került össze. Nikolov a második menetben, 2:39-nél D’Arce fojtással feladásra kényszerítette a magyar versenyzőt.

Szintén a második menetben kapott ki a félnehézsúlyú Lévai László. Lévait az azeri Tural Azayev kapta el hátsó fojtással meccsük második felvonásában, 1:26-nál.

A másik két vereség gyorsan érkezett: a félnehézsúlyú Novotny Bencét 41 másodperc alatt TKO-zta az olasz Paolo Anastasi, a harmatsúlyú Böröcz Balázst szintén technikai KO-val mattolta az ukrán Vitalii Shostak, 54 másodperc alatt.

Az IMMAF amatőr MMA Európa-bajnokság második napjának teljes eredménysora itt olvasható.

A magyar válogatottból még versenyben van a női különítmény: a pehelysúlyú, amatőr világbajnoki bronzérmes Nánási Fatime és a légsúlyú Kovács Alexandra.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá