Négy magyar MMA-s harcol áprilisban az USA-ban

Négy magyar MMA-s harcol áprilisban az USA-ban


Kis Károly, Hocz Csaba, Bálint Kristóf, és Kalmár István a Combat Night Pro 2-n mutathatja meg Amerikának, hogy milyen fából faragták őket.


A srácok amerikai ellenfelekkel szemben bizonyíthatnak április elsején, a floridai Sarasota városában, egy profi MMA-gálán, a Combat Night Pro 2-n.Az örvendetes hírről Fazekas György számolt be nekünk, aki többek között elárulta azt is, hogy minden ellenfél amerikai, és köztük van egy UFC-s veterán is:
A magyar csapat az American Top Team Cape Coral-i termében készül, de hetente egyszer ellátogatnak a Miamiban található központi terembe, ahol több jelenlegi és ex-világbajnokkal is együtt edzenek.

A Cape Coral-i American Top Team teremben a fiúk napi szinten gyakorolnak a mostani UFC-sztárok egyikével, Niko „Hibryd” Price-szal, március 4-én pedig amolyan bemelegítésként részt vettek a NewBreed jiu jitsu amerikai versenysorozat orlandói versenyén, ahol három aranyérmet és egy bronzérmet szereztek.


Sarasotaban óriási érdeklődés övezi a közelgő gálát, hiszen az USA egyik városában sem él annyi magyar, mint itt (kb. 8 ezer fő). Florida nyugati partján, 100 kilométeres körzetben kb. 50 ezer magyar él és dolgozik.

A gála után Bálint Kristóf ismételten az USA-ban fog készülni, egy UFFC-s címmérkőzésre.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá