Nate Diaz végiggandzsázta a UFC 263 sajttáját, a saját márkáját fogyasztotta

Nate Diaz végiggandzsázta a UFC 263 sajttáját, a saját márkáját fogyasztotta


A UFC 263-ot olyan államban rendezik, amely nagyon lazán áll hozzá a marihuána fogyasztásához, még a bunyó előtti napon is engedélyezik, hogy valaki rágyújtson egy füves cigire.

Nate Diaz természetesen élt is a lehetőséggel, hót lazán szívta a zöld cuccot a sajtókonferencián: 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nate Diaz (@natediaz209) által megosztott bejegyzés


Diaz ezzel egyrészt az életet élvezte, másrészt promózta a saját márkás füves cigijét, ami a Killer_4209 névre hallgat. Arizonában egyébként minden 21 év feletti személy szabadon füvezhet. Jó látni, hogy vannak felvilágosultabb országok-államok is kis hazánknál.

Az egyetlen szabály, hogy a mérkőzésre nem szabad úgy kimenni, hogy valaki a fű hatása alatt áll, de értelemszerűen abból semmi baj nem adódhat, ha valaki a meccs napja előtt füvezik.

Nate ezúttal nem CBD-t fogyasztott tehát, és ez el is nyerte az emberek tetszését. Nate lazaságát nem lehet nem imádni!Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá