Nate Diaz rágyújtott egy bitang nagy joint-ra a USADA doppingellenőrzése közben

Nate Diaz rágyújtott egy bitang nagy joint-ra a USADA doppingellenőrzése közben


Az nem meglepetés, hogy Nate Diaz állandóan füvezik, szinte nincs a világon, aki ne tudná ezt róla.

A viszont már nekünk is új volt, hogy még egy doppingellenőrzés sem zavarja meg a pöfékelésben.

Nate szeptember 10-én fogja "leharcolni" az utolsó mérkőzését a UFC-s szerződéséből, ellenfele pedig a UFC jelenlegi egyik legnagyobb szupersztárja, Khamzat Chimaev lesz. Egyértelműen ez az év egyik legjobban várt mérkőzése, a múltbeli meccseket is ideértve.

Természetesen ilyenkor nagy erőkkel ellenőrzik a fightereket a USADA doppingellenes ügynökség emberei, és Diaz egy Instagram live során mutatta meg a folyamat egy részét. A doppingellenőr pont a házában volt, a stocktonit ez azonban kissé sem zavarta, úgyhogy rá is gyújtott egy óriási jointra, és körbekínálta a haverjainak is.

Mutatjuk a priceless adás egyik legfantasztikusabb jelenetét:A videóban ez Élő Legendától elhangzik, hogy "ez az ember nem hajlandó elmenni innen, mert nem pisiltem neki eleget", meg hogy a DK-nek becézett doppingellenőrt kedveli, de a USADA "kiszophatja a faszát". Mondja DK-nak, hogy jöjjön vissza 6 óra múlva, és akkor majd pisil neki még.

Egyébként pont nemrég jött a hír a nagyobb hírportáloktól, hogy Németország a marihuána teljeskörű legalizálására készül, ami ha tényleg megvalósul, óriási hatással lehet Európára, de lehet, hogy a világra is, ugyanis egyre több ország jön arra rá, hogy egy minimális kockázatú, ártalmatlan szerről van szó (az alkohol például sokkal ártalmasabb, mégsincs betiltva sehol).

A UFC-ben korábban büntették a marihuána használatát, de ők is rájöttek, hogy ebben semmi logika sincs, így már minden fighter szabadon füvezhet, amennyit csak akar, kivéve a mérkőzés napját.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá