Nate Diaz nem akarja GSP-t, de
MMA

Nate Diaz nem akarja GSP-t, de "kész visszatérni"


Egyik szemem sír, másik nevet.

Az elmúlt hetek egyik híre az volt, hogy Dana White kinyilatkozta: a UFC épp szervezi a Nate Diaz vs. Georges St-Pierre gigameccset váltósúlyban.

Sajnos van egy rossz hírem: a hírt Nate lelőtte.
“Nem, nem bunyózom vele. Amint azt a Facebookon mondtam korábban, GSP csalt, amikor a bátyámmal meccselt 2013-ban. Azért hoztam fel ezt a régi szarságot, mert egyesek próbálnak úgy tenni, mintha meg sem történt volna."

Nem tudni, hogy ez utóbbival a fiatalabbik Diaz pontosan kire gondolt, de egy biztos: így vagy úgy, hamarosan láthatjuk őt a ketrecben.
“Volt egy meccs, amit össze akartam hozni még idén, de nem sikerült, úgyhogy most megint kezdhetünk mindent elölről. Volt egy bírósági ügyem (volt menedzserével voltak jogi összetűzések – a szerk.), meg egy csomó minden más, ami miatt nem harcolhattam két évig, de ennek szerencsére vége, kész vagyok a visszatérésre. Folytatom az edzéseket, amíg találok valakit ellenfélnek.”

Nate Diaz legutóbb McGregornak "adott" visszavágót, 2016-ban, azon a meccsen egy hajszál híján kikapott az írtől. Az év egyik legjobb meccse volt. Ti kivel "párosítanátok össze" Nate-et a ketrecben?


Szólj hozzá