Nate Diaz kiakadt azon, hogy Masvidal sz*rnak nevezte a BJJ-t és a birkózást

Nate Diaz kiakadt azon, hogy Masvidal sz*rnak nevezte a BJJ-t és a birkózást


Nate Diaz és Jorge Masvidal hamarosan összecsap bokszban.

A két egykori UFC-s visszavágójára július 6-án kerítenek sort. Ez egy visszavágó lesz, a páros a UFC 244-en, az első, eredeti BMF meccsen csapott össze, Nate veszített azzal, hogy egy súlyos szemöldök sérülés miatt le kellett állítani a bunyót.

A meccs tegnapi sajtótájékoztatója tömegverekedésbe torkollt, amit megelőzött egy meglehetősen szórakoztató szócsata.

Masvidal a szóváltás során azt mondta, hogy a BJJ egy sz*r.
"Végre nem kell a sz*r jiu-jitsuval meg a sz*r ölelgetéssel b*szakodni, végre kiderül, kinek vannak keményebb öklei."

Diaz, aki fekete öves jiu-jitsu mester (tanítja is, illetve az Octagonban is kamatoztatta tudását) ezen rendesen kiakadt.
"Sz*r jitsu? Mi az tesó, te nem harcművész vagy, motherfucker? Sz*r jitsu, miről beszélsz, ember?"

Jorge utána többször is elismételte, hogy a jiu-jitsu mekkora sz*r, majd hozzátette, hogy őt sosem kopogtatta senki egy profi bunyón, Nate-et meg már szubolták, és hogy ez biztos zavarja őt.

Úgy látszik, Masvidal kívülről fújja Nate karrierjét, mert a fiatalabb Diaz azt mondta, hogy soha nem kopogott egy profi bunyón sem, erre Jorge elárulta neki a fickó nevét, aki karfeszítéssel győzte le Nate-et 2006-ban. Hermes França-ról van szó, aki már akkor fekete öves BJJ-s volt, és valóban kopognia kellett ellene Nate-nek, mivel nem akarta, hogy eltörje a karját.Masvidalt kétszer is szubolták egyébként a profi karrierje alatt, ezt pedig Nate vágta a fejéhez, később pedig egy videón is megmutatta, mire gondolt, hozzátéve, hogy tisztelnie kéne a harcművészetet:A végén Jorge tisztázta, hogy ő nem arra gondolt, hogy sosem szubolták, hanem, hogy ő sosem kopogott, lefojtották, az meg más.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá