Nate Diaz is bokszengedélyt kért
MMA

Nate Diaz is bokszengedélyt kért


Fuck me? Fuck you!

Érdekes volt követni az elmúlt évben Nate Diaz kommunikációját. A Conor elleni első meccse kényelmes pozícióba hozta őt, ami után valahol jogosan érezte azt, hogy amit ezután Conor lép, azt ő is megteheti. Vagy meg kell tennie. Pontosabban “bármit tesz Conor, azt én jobban csinálom, baszki” alapon tolva, mikor Conor poénból visszavonult , akkor Nate is ezt tweetelte, mikor megindult a McGregor vs Mayweather hype-vonat, Nate azt üzente, neki kellene Floyd ellen mennie. Időközben Conor bokszengedélyt kért Nevadában, amit azonban nem kapott meg, helyette Kalifornia lett a befutó számára.
Nah, Nate Diaz is beadta az igényt Nevadában, ő viszont úgy látszik, meg is kapja azt, ellentétben Conorral. Az NSAC képviseletében Bob Bennett ezt nyilatkozta az ESPN-nek:Nate befizette a büntetését és beadta az igényét a bokszengedély kapcsán. A jelenlegi információim szerin ezt meg is fogja kapni. Üdvözöljük Nate Diazt és akár testvérét Nick-et egy jövőbeli Vegas-i ökölvívó mérkőzés kapcsán. Legyen az a UFC égisze, vagy más boksz promició alatt.
Eszerint Nate befizette az 50.000 dolláros büntetést, melyet a McGregor elleni visszavágó előtti palackdobálásért kapott. Conor itt keménykedett a szövetséggel, valószínűleg ennek köszönhető, hogy nem kapott engedélyt Nevadában. Viszont mindkét államban él a Muhammad Ali Act törvény, ami az ökölvívók jogait védi. A bokszengedély révén Conor és Nate is immár az Ali Act által védettek, melyben olyan pontok vannak, amit a UFC szerződésük tartalma durván megsért. Ez érdekes fejleményekhez vezethet.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá