Nate Diaz: egy nightclub-ban majdnem megvertem Dana White-ot

Nate Diaz: egy nightclub-ban majdnem megvertem Dana White-ot


Nate Diaz most hétvégén bunyózik valószínűleg utoljára a UFC-ben, és készült vele egy remek interjú, amelynek egyik legérdekesebb része egy évekkel ezelőtti sztori volt, amit Nate csak most elevenített fel.

A 2014-re visszanyúló történet egy nightclubban játszódik, ahol Nate majdnem megverte Dana White-ot, vagyis a főnökét:
“Egyszer majdnem megvertem Dana White-ot, látnod kellett volna! Össze-vissza beszélt rólam minden szarságot." – kezdett bele Nate. "Kérdezzétek csak őt! Számon kértem, nagyon mérges voltam rá. Tudom, nem szabadott volna, de akkor is. Rég volt, még akkoriban, amikor Gilbert Burns volt az Ultimate Fighter 20-ban. A forgatás után elmentünk egy nightclubba, ahol senki sem volt szomjas. A következő beszélgetés zajlott le közöttünk:

-Dana: 'Mizujs, motherfucker?'

-Nate: 'Mizu?'

-Dana: 'Mit szeretnél'?

-Nate: 'Mit gondolsz, mi a faszt szeretnék? Több pénzt és több kibaszottul jobb mérkőzést, mint amit a többiek kapnak itt'."


A fiatalabbik Diaz azért volt mérges White-ra, mert nem volt felépítve a karrierje egy címmérkőzés köré.

A UFC főnöke így reagált az interjúra, nevetve:

“Állítólag. Állítólag. Sokat ittunk.”

Diaz hozzátette, mindig is kijöttek Danával ezt az esetet leszámítva, és ez most sincs másképp. Egyszer a Dana még azt is megengedte neki, hogy felpofozza a legendás stockton slap-pel:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá